Kids Children Big teeth gaps and gums healthy mouth products

Otprilike oko 6. godine, vašem detetu će početi da rastu stalni zubi

Čini nam se da naši mališani brzo odrastaju, ali gleđ na novim, stalnim zubima ne raste tako brzo kao oni. To znači da su njihovi zubi podložniji kvarenju nego vaši.

AQUAFRESH Big Teeth pasta za zube, četkice i tečnosti za ispiranje usta za decu

Kids big adult teeth toothpaste

AQUAFRESH Big Teeth pasta za zube je nežna pasta za zube specijalno napravljena za decu stariju od 6 godina. Ona sadrži zaštitu od šećerne kiseline* koju pruža fluorid, što utiče na jačanje gleđi i štiti od kvarenja ne samo njihove mlečne zube nego i nove stalne zube. Za sveobuhvatnu zaštitu, deca takođe mogu da koriste Big Teeth tečnosti za ispiranje usta kao i moderne Big teeth četkice za zube.

*uz pranje zuba dva puta dnevno

Kids big adult teeth toothpaste

AQUAFRESH Big Teeth četkice za zube. Sa donjim delom četkice koji olakšava hvatanje i mešavinom vlakana za čišćenje mlečnih i stalnih zuba, naša je četkica idealna da deca učestvuju u održavanju svojih osmeha. 

Jednostavni načini da pranje zuba učinite zanimljivim deci

Radili smo sa velikim brojem dece kao i sa njihovim roditeljima kako bi pomogli deci da budu aktivna u pranju zuba i kako bi podstakli kod njih dobre navike. Ključna stvar je zabava. Saznajte na koji način možete da pomognete vašem detetu da mu pranje zuba bude zanimljivo.